Communicatie volgend seizoen

Beste Basketvrienden ,

 Sedert 07/01/2019 is de fusie in KORTRIJK tussen KORTRIJK SPORT en BTK KORTRIJK zo goed als rond.

 Beide clubs hebben de intentie om volgend seizoen verder te gaan als één club onder de werknaam UNITED KORTRIJK.

 De respectievelijke besturen hebben deze beslissing genomen omdat zij hierdoor samen het basket in KORTRIJK op een hoger niveau willen brengen wat op termijn een meerwaarde moet zijn zowel voor spelers als voor supporters.

 Het spreekt voor zich dat de uitbouw van één grote basketclub met een gezonde ambitie een hele uitdaging wordt . Volgend seizoen zullen wij door een fusie de grootste club van Vlaanderen worden. In 2019-2020 brengen we zo’n 50 a 60 ploegen in competitie .

 Top – jeugdwerking gekoppeld aan top – basket is één van de belangrijkste doelstellingen van de nieuwe Kortrijkse fusieclub.

 Binnen het sportief comité en de algemene vergadering van de fusieclub zijn we momenteel volop bezig met de sportieve lijnen voor jeugd- en het seniorsbasket uit te stippelen, en dit zowel op provinciaal , regionaal als op nationaal vlak want we willen iedere Kortrijkzaan, op welk niveau dan ook, aan het basketten krijgen.

 Er wordt iedere dag met héél veel basket minnende mensen hard gewerkt om ieder speler de gepaste speel- en trainingsmogelijkheden te bieden .

 Mogen wij dan ook vragen aan alle BASKET- vrienden om de mensen die dagelijks in de weer zijn voor het fusieverhaal nog even wat tijd te gunnen , zodat zij in een goede en optimale sfeer kunnen werken aan dit beloftevol project.

 Het is de bedoeling om zo – spoedig mogelijk –  te kunnen communiceren over het praktische verloop van de fusie en dit zowel voor jeugd als senioren ; wij veronderstellen dat we eind februari de definitieve info kunnen doorgeven . Er zijn deze maand nog enkele ZEER BELANGRIJKE vergaderingen gepland .

 U zal hiervoor ten gepaste tijde worden uitgenodigd op een infovergadering.

 Ondertussen werken wij als bestuur met totale inzet verder en hopen op begrip van ieder van jullie zodat dit mooi Kortrijks basketproject alle kans op slagen krijgt.

  

HET BESTUUR  

  

Met de meeste hoogachting,

 

 

Leave a Reply